Cserejegyek - www.peresto.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cserejegyek

Tisztelet Horgásztagok!

20
20-évebn is lehetőséget biztosítunk tagjaink részére más horgászvízeken történő ingyenes horgászatra. Az alúl írott vízterületekre 2 főre szóló éves engedélyt kapunk. Természetesen ez fordítva is igaz, mi is adunk azoknak az Egyesületeknek vízkezelőknek akik a részünkre is biztosítonak ingyenes horgászati lehetőséget, mi ezt hívjuk cserejegyeknek. Az alábbi helyeken horgászhatunk cserejeggyel:
JÁSZBERÉNYI VASAS HORGÁSZTÓ --> (halat elvinni nem lehet!!!)
HATVANI (Görbeéri)
HORGÁSZTÓ --> (halat elvinni nem lehet!!!)
ADÁCSI HORGÁSZTÓ
--> (halat elvinni nem lehet!!!)
ATKÁRI HORGÁSZTÓ
--> (halat evinni nem lehet!!!)
JÁSZDÓZSAI HORGÁSZTÓ (tarna holtág
I. II. III. szakasza)
A fenti cserejegyeket Bobák Béla Alelnök úrtól lehet igényelni. Ezek az engedélyek nem csak egy alkalomra szólnak, ha úgy gondolja a horgász, hogy több napra szeretne elmenni horgászni csak annyi a dolga, hogy a jegy átvételekor jelezze az alelnök Úrnak, hogy több napra szeretne (szeretnének) menni horgászni. Fontos, hogy a horgászat befejeztévek a cserejegyeket azonnal vissza kell vinni a kiadó helyre. A cserejegyek többször is igénybe vehetőek! Csak is kizárólag a Dolgozók Horgász Egyesületének Tagjai használhatják ezeket a cserejegyeket! Az alelnök Úr elérhetősége a vezetőség menüpontban megtalálhatóak.

Az Egyesület tagsága nevében szeretném megköszönni a cserejegy kibocsájtó Egyesületeknek és vízkezelőknek a lehetőséget, hogy tagjaink horgászati lehetőséget kaphatnak az Önök horgásztaván!
Amennyiben sikerűl megállapodást kötni más Egyesületekkel vagy vízkezelőkkel cserejegyekkel kapcsolatban akkor itt kerűl publikálásra.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz